dsc_4939a

7a Sant Silvestre (Foto: M. Alcubierre)

120 atletes van participar a la cursa de Sant Silvestre de Taradell que per setè any consecutiu va organitzar el CET-L’Enclusa, el dia 31 de desembre de 2016, per acomiadar l’any de manera esportiva i divertida. Així, doncs, es va demanar a tots els participants que anessin disfressats o portessin algun guarniment en alguna part visible del cos i es van premiar les millors disfresses, tot i així hi va haver qui s’ho va agafar amb competitivitat i els primers en completar la cursa ho van fer en poc més de mitja hora.

La distància total de la cursa va ser d’uns 8 quilòmetres però el recorregut es va variar una mica respecte a les anteriors edicions. Com en els any anterior la sortida i l’arribada va ser a la plaça de les Eres i fins a l’Enclusa es va seguir el camí tradicional; plaça de les Eres, carrer de Vic, carrer d’en Rocaguinarda, pujar per la travessa de les Sitges, la Codina, la Rompuda, el Bou, i pel serrat de Ramones fins a l’Enclusa, el punt més alt del terme de Taradell.

dsc_5090b

Millors disfresses, per Maria Font i Miquel Garcés (Foto: M. Alcubierre)

Un cop a l’Enclusa, aquest any es va baixar cap a la collada de Mansa, seguint el sender de Taradell (PR-C 42), mentre que a les passades edicions la baixada fins al pantà es feia per la banda del bosc de Mansa. De la collada de Mansa es va continuar pel solei de les Moles fins a la masia de Mansa on el recorregut enllaçava amb el dels altres anys; pantà de Taradell, Masgrau, can Mascarell, carrer de Sant Sebastià i arribada a la plaça de les Eres.

Un cop finalitzada la cursa es va procedir a lliurar els premis a les millors disfresses i, com ja és tradició, Maria Font de Taradell, que cada any posa el llistó més alt, es va emportat el premi a la millor disfressa femenina i Miquel Garcés de Centelles, a la millor masculina.

A l’arribada tots els participants van ser  convidats a coca amb llonganissa i cava per tal de celebrar el fi d’any. I com en les passades edicions, es va fer una inscripció solidària de manera que la meitat dels 3 euros aportats per cada participant van ser destinats a la Marató de TV3.

Fotografies i notícíes: