P1180028

8a Sant Silvestre – 2017

El diumenge 31 de desembre, 127 atletes es van reunir a la plaça de les Eres per participar a la vuitena edició de la cursa de Sant Silvestre de Taradell i així acomiadar l’any de manera esportiva i divertida.

La distància total de la cursa va ser d’uns 8 quilòmetres. Com cada any la sortida i l’arribada va ser a la plaça de les Eres i el recorregut va portar els participants fins a l’Enclusa passant per; plaça de les Eres, carrer de Vic, carrer d’en Rocaguinarda, la travessa de les Sitges, la Codina, la Rompuda, el Bou, i pel serrat de Ramones fins a l’Enclusa, el punt més alt del terme de Taradell. Des de l’Enclusa, el circuit feia baixar els corredors fins a la collada de Mansa, seguia pel solell de les Moles fins a la masia de Mansa, continuava cap al pantà de Taradell, Masgrau, can Mascarell, i entrava al poble pel carrer de Sant Sebastià fins a la plaça de les Eres on hi havia l’arribada.

En aquesta cursa no es premia el més ràpid si no que es premia la millor disfressa masculina i femenina, per això es va demanar a tots els participants que anessin disfressats o portessin algun guarniment en alguna part visible del cos. A més a més aquest any es va recomanar que es portés algun element groc ja que és un color molt lluminós i d’aquesta manera el corredors es fessin més visibles als possibles conductors que es poguessin trobar pel camí i així augmentar la seguretat.

Un cop finalitzada la cursa es va procedir a lliurar els premis a les millors disfresses i, com ja és tradició, Maria Font de Taradell, un any més es va emportat el premi a la millor disfressa femenina. El premi a la millor disfressa masculina va ser per Cristian Torres i Edu Morató de Taradell, per anar disfressats de nadadores de sincronitzada i executar amb precisió i estil els moviments a la sortida i arribada de la cursa.

P1180012

Maria Font, millor disfressa femenina

P1180019

EduMorató i Crisitan Torres, millor disfressa masculina

Tot i que no es premia els més ràpids cal dir que el taradellenc Lleïr Pladevall va completar el recorregut en poc més de mitja hora i que la primera dona en travessar la línia de meta va ser Jana Aguilar Bruch de Folgueroles.

A l’arribada tots els participants van ser  convidats a coca amb llonganissa i cava o refrescos per tal de celebrar el fi d’any. I com en les passades edicions, es va fer una inscripció solidària de manera que la meitat de la recaptació  va ser destinada a la Marató de TV3.

Fotografies i notícíes: