P1200292

9a Sant Silvestre – 2018

Aquest 2018 un nombre més gran d’atletes, fins un total de 149, es van sumar a la iniciativa d’acomiadar l’any participant a la cursa de Sant Silvestre de Taradell la qual porta als participants fins al punt més alt del terme. Cal destacar que enguany ha augmentat considerablement la participació infantil.

La distància total de la cursa va ser d’uns 8 quilòmetres, i com cada any la sortida i l’arribada va ser a la plaça de les Eres. El recorregut va portar els participants fins a l’Enclusa passant per; la plaça de les Eres, carrer de Vic, carrer d’en Rocaguinarda, la travessa de les Sitges, la Codina, la Rompuda, el Bou, i pel serrat de Ramones fins a l’Enclusa, el punt més alt del terme de Taradell. Des de l’Enclusa, el circuit feia baixar els corredors fins a la collada de Mansa, seguia pel solell de les Moles fins a la masia de Mansa, continuava cap al pantà de Taradell, Masgrau, can Mascarell, i entrava al poble pel carrer de Sant Sebastià fins a la plaça de les Eres on hi havia l’arribada, i els participants eren convidats a coca, cava i refrescos.

P1200283

Disfressa guanyadora

En aquesta cursa no es premia el més ràpid si no que es premia la millor disfressa masculina i femenina, per això es va demanar a tots els participants que anessin disfressats o portessin algun guarniment en alguna part visible del cos. Un cop finalitzada la cursa es va procedir a lliurar els premis a les millors disfresses que en aquesta ocasió va recaure sobre un grup vingut de Manlleu que representaven uns trineus tibats per uns rens. Per tant els premis van anar repartits entre Hèctor Quintana, Marc Riera, Juli Nardi, Gèsica Tauste i Noelia Sánchez.

Tot i que no es premia als participants més ràpids cal dir que el primer en arribar va ser Jordi Delgado (Viladrau) amb un temps de poc més de 38 minuts, seguit de Marc Gràcia (Vic) i Miquel Collell (Taradell). Les primeres dones en arribar van ser Sílvia Roca (Santa Eugènica de Berga), Encarna Núnez (Calldetenes) i en tercer lloc van travessar l’arc juntes Isabel Castany i Irina Pujol, de Roda de Ter.

→Veure album de fotos