Accés a l’àlbum de foto de la 10a Pujada Atlètica a l’Enclusa →

156 persones van participar a la 10 a edició de la cursa no competitiva de Sant Silvestre de Taradell, la qual va portar els participants fins a L’Enclusa, el punt més alt del terme, per acomiadar l’any d’una manera divertida i esportiva.

En aquesta cursa, celebrada el dimarts 31 de desembre de 2019, últim dia de l’any, no es premien els més ràpids si no que es premien les millors disfresses, per això es demanava a tots els participants que vagin disfressats o portessin algun guarniment en alguna part visible del cos.

Un cop finalitzada la cursa es va fer el lliurament dels premis a les millors disfresses que en aquesta ocasió van recaure a dos grups. Un vingut des de Santa Eugènia de Berga i que representava l’oposició a l’Ajuntament, format  per Esther Solans, Ashley Hindman i Albert Solans, i l’altre vingut d’Olot, format també per tres corredors; Sergi Arimany, Eric Gispert i Miquel Gainza que portaven unes disfresses de personatges de ficció.

P1220735

Disfressa guanyadora: L’Oposició de l’Ajuntament. Albert Solans, Ashley Hindman i Esther Solans.

P1220724

Disfressa guanyadora: personatges de ficció. Sergi Arimany, Eric Gispert i Miquel Gainza.

La distància total de la cursa va ser d’uns 8 quilòmetres, i com cada any la sortida i l’arribada va ser a la plaça de les Eres. El recorregut va portar els participants fins a l’Enclusa passant per; la plaça de les Eres, carrer de Vic, carrer d’en Rocaguinarda, la travessa de les Sitges, la Codina, la Rompuda, el Bou, i pel serrat de Ramones fins a l’Enclusa, el punt més alt del terme de Taradell. Des de l’Enclusa, el circuit feia baixar els corredors fins a la collada de Mansa, seguia pel solell de les Moles fins a la masia de Mansa, continuava cap al pantà de Taradell, Masgrau, can Mascarell, i entrava al poble pel carrer de Sant Sebastià fins a la plaça de les Eres on hi havia l’arribada i els participants eren convidats a coca amb llonganissa o xocolata, cava i refrescos.