10373849_788199941191125_478688390749248453_n El dimarts 3 de juny de 2014 es va iniciar la primera de les caminades de la tercera edició de Taradell Camina, que es durà a terme cada dimarts i dijous durant els mesos de juny i juliol de 2014. Les passades edicions va tenir molt d’èxit i hi van assistir més de 300 persones.

En la primera caminada d’aquesta temporada hi van participar unes 170 persones, que van fer el  recorregut següent: van sortir de la plaça de les Eres cap a la font Gran, van passar per darrere la fàbrica del Tint, darrere les piscines del Parc d’Esports i van tornar pel barri de Sant Miquel. A més, els participants van rebre com a obsequi una canellera amb una petita butxaca incorporada per guardar-hi les claus.

La iniciativa manté la filosofia dels altres anys: trobada a dos  quarts de 9 del vespre a la plaça de les Eres de Taradell i  caminada d’una hora de durada que acaba al mateix punt de sortida. L’objectiu és promocionar l’activitat física com una actitud de vida saludable i incentivar  la gent perquè camini tot l’any.

Els interessats a participar-hi es van inscriure el dissabte dia 31 de maig a la tarda al Pujoló mentre es celebraven diferents activitats de la 6a festa de l’esport i el dimarts dia 3, mitja hora abans de la primera sortida, però si hi voleu participar i encara no us hi heu inscrit només cal que us presenteu a la plaça de les Eres una mica abans de l’hora de sortida.

L’organització d’aquesta activitat va a càrrec de l’Ajuntament de Taradell, Som Dones,  Protecció Civil i la nostra entitat, el Centre Excursionista Taradell, que s’encarrega de buscar els recorreguts i guiar els caminadors.