• Meritxell Freixas i Albert Pujol, millors esportistes 2018/19
  • Josep Maria Freixas, per la millor trajectòria esportiva i millors resultats
  • Albert Presegué, per la millor trajectòria Sènior i la pràctica d’esports minoritaris
2019-06-02-Festa_Esport-Pepe_i_Meri_Freixas (2)

Josep Maria Freixas i Meritxell Freixas, millor trajectòria i millor esportista femenina, respectivament. Curses d’orientació.

El cap de setmana de l’1 al 2 de juny es va dur a terme la onzena edició de la Festa de l’Esport de Taradell, que va començar el dissabte amb una cursa d’obstacles al Pujoló i va continuar el diumenge el matí amb una ruta guiada per les cases i racons modernistes de Taradell, i a la tarda, després del dinar que enguany es va fer al Centre Cultural Costa i Font, es va fer l’acte de reconeixement als millors esportistes de Taradell, de la temporada 2018-19.

 

En aquesta edició es van donar 16 reconeixements entre esportistes i equips, d’entre aquest 4 eren socis del Centre Excursionista Taradell:

  • Meritxell Freixas, va rebre el reconeixement a la millor esportista femenina, per ser la campiona de la Copa catalana 2018 de curses d’orientació a peu de la categoria 21A femenina, a més d’haver guanyat la Lliga Nord-O, a la categoria C1-Dones, el Trofeu internacional de Palència i haver fet 22 podis el 2018.
  • Albert Pujol, va ser reconegut per sisè any consecutiu, en aquesta ocasió com a millor esportista masculí, per haver-se proclamat campió d’Espanya 2019 de trail running i classificat pel mundial d’aquesta especialitat. El 2018 també va guanyar diverses maratons de muntanya i va participar amb la selecció catalana en diverses proves, algunes puntuables per la Copa del món.
  • Josep Maria Freixas, va ser reconegut per la millor trajectòria esportiva i millors resultats de la temporada 2018-19, amb 22 podis el 2018 en curses d’orientació, entre els quals hi ha el de campió de la Lliga Nord-O, a la categoria C1-Homes, i el de campió de la Copa catalana de curses d’orientació a peu categoria 21A masculina.
  • Albert Presegué, va ser reconegut per la millor trajectòria Sènior i la pràctica d’esports minoritaris, amb diversos podis en la modalitat Spartan Race i curses d’obstacles i un tercer lloc al Campionat d’Espanya en categoria 25-29 anys.

millors-esportistes-taradell-2019-albert-pujol

Albert Pujol, millor esportista. Curses per muntanya.

2019-06-02-Festa_Esport-Albert_Presegué

Albert Presegué, millor trajectòria sènior i pràctica d’esports minoritaris. Curses d’obtacles.