2017_taradell_caminaEl dijous 1 de juny de 2017 comença la 6a edició de Taradell Camina. L’objectiu d’aquesta activitat és promocionar l’activitat física com una actitud de vida saludable i incentivar que la gent camini tot l’any, alhora que permet descobrir moltes rutes al voltant del poble.

Com en les edicions anteriors, es fa una caminada cada dimarts i dijous del mes de juny i juliol. L’última serà el dia 27 de juliol. El lloc de trobada i sortida de totes les caminades és la Plaça de les Eres a 2/4 de 9 del vespre. El recorregut és d’una hora i es retorna al mateix punt de sortida. Les inscripcions es podran fer el dijous dia 1 de juny, abans de la sortida.

Paral·lelament, els dimecres es farà una activitat similar pensada per a gent més gran. Es tracta del Taradell Passeja que proposa caminades pel centre del poble de només mitja hora de durada amb inici a La Plaça a les 8 del vespre. Les inscripcions es podran fer el dimecres dia 7 de juny abans de la sortida.

L’organització d’aquestes activitats va càrrec de l’Ajuntament de Taradell, Som Dones i el Centre Excursionista Taradell, que s’encarrega de buscar els recorreguts i guiar els participants.