Dins dels actes de la Festa Major del 2020, prenent les mesures adequades per evitar la Covid-19, el diumenge dia 30 d’agost es va poder fer la caminada de la Festa Major la qual va comptar amb la participació de 85 persones.

Des de poc abans de les 8 del matí fins a 2/4 de 9, a mesura que els participants havien fet la inscripció se’ls anava donant la sortida per tal d’evitar l’acumulació de gent. Així, doncs, aquest any no es va poder fer la tradicional fotografia de la sortida.

El recorregut d’aquesta edició va ser d’uns 12 quilòmetres per pistes i camins amples, evitant passar per corriols estrets per tal de que no es formessin aglomeracions, i va transcórrer pels següents lloc: sortida de la plaça de les Eres, carrer de la Vila en direcció sud, camí ral de Seva, Pi gros de Castellets, Can Talaia, camí de sota de Gasala, pujada per la soleia de Muntmany cap a Goitallops, collet de Goitallops, Pi Gros, coll de Taradell, la Collada, Mansa, Masgrau, Can Mascarell, la Tomba i arribada de nou a la plaça de les Eres.

Al collet de Goitallops es va donar l’esmorzar, que va consistir en talls de coca i xocolata envasats individualment, i aigua i sucs per beure. A l’arribada a la plaça de les Eres els participants van ser obsequiats amb una mascareta amb l’escut del CET i se’ls hi van oferir bossetes amb fruits secs, coca i xocolata, i per beure aigua i sucs.

Es va comptar amb la col·laboració de Protecció Civil de Taradell que va ajudar en les tasques de prevenció i minimització de riscos, i en la de recordar l’ús de mascaretes i la necessitat de guardar les distàncies de seguretat. A qui agraïm la seva col·laboració així com a tots els participants per la seva assistència i pel seu comportament en haver respectat en tot moment les mesures establertes.