Data: diumenge,  6 de maig de 2018

Característiques: Els recorreguts d’aquesta prova són cent per cent de muntanya per les rodalies de Taradell. Passareu per camins, senders i corriols que no us deixaran indiferents. S’organitzaran dos recorreguts: un de 10 km(→) i un altre de 22 km(→) el qual s’ha millorat disminuint els trams per pistes i augmentant el pas per corriols.

Lloc de sortida: es sortirà davant l’Institut de Taradell, Carrer de Pompeu Fabra, 12.

Horari: 8.30-9.45 recollida de dorsals* · 9.55 Brifing · 10.00 Sortida

Inscripcions:  al local del CET i als enllaços següents:

⇒ Inscripció Cursa de 10 km

⇒ Inscripció Cursa de 22 km

Preu inscripcions anticipades:

  • Cursa de 10 km: 15 €, (10 € socis CET), fins al 1 de maig
  • Cursa de 22 km: 20 €, (15 € socis CET), fins al 1 de maig
  • Es obligatori disposar de llicència federativa de l’any en curs d’almenys la modalitat C de la FEEC. En cas de no disposar de llicencia al moment de formalitza d’inscripció s’haurà de tramitar una llicència per un dia amb un cost de 3 €. Els menors hauran de portar l’autoritzaació paterna degudament complimentada i signada (⇒Descarregar l’autorització de menors) .

Preu inscripcions a partir del 2 de maig i el dia de la cursa :  25 €, sempre que hi hagi places disponibles, més l’assegurança si no és federat.

Tancament d’inscripcions: el dia 1 de maig o en assolir el límit de places (400 places)

Reglament de la cursa dels Gitanos (⇒Descarregar)

Premis: Es lliuran premis en forma de trofeu  al 1r, 2n i 3r corredor maculí i femení de cada una de les curses. També es premiarà al 1r masculí i  femení locals. A més a més, el 1r i 1a classificats de la cursa de 22km rebran un premi en metàl·lic de 100€.

*Recollida de dorsals: Es podrà recollir el dorsal entre les 8:30 i les 9:45 h del dia de la cursa, al lloc de sortida.