cartell_ss'15Dia: diumenge, 31 de desembre de 2017

Hora de sortida: a les 4 de la tarda, a la plaça de les Eres, de Taradell. Inscripcions a partir de les 3 de la tarda.

Preinscripcions: per tal d’agilitzar les inscripcions el dia de la cursa, us agrairem que feu una preinscripció des d’aquesta web omplint el formulari que trobareu més avall. El pagament es farà el mateix dia de la cursa a la plaça de les Eres a partir de les 3 de la tarda. Us agrairem portar l’import exacte.

El sistema de preinscripcions estarà obert fins el dia 29 de desembre (prorrogat fins al dia 30), passat aquest dia us podreu inscriure el mateix dia de la cursa, el diumenge 31 de desembre a partir de les 15.00 a la plaça de les Eres.

Preu de les inscripcions solidàries: 3 euros, federats FEEC – 5 euros, no federats (inclou assegurança de la crusa. El 50% de la inscripció s’aportarà a la Marató de TV3.

Recorregut: 8 km aproximadament – Temps màxim: 1 hora 45 minuts

dsc_4939a

Sant Silvestre 2016

Itinerari: plaça de les Eres, la Codina, el Pujol, el Bou, les Cuines d’en Rocaguinarda i l’Enclusa (punt més alt de Taradell); el descens es farà per la collada, Mansa, Can Mascarell, i l’arribada serà a la plaça de les Eres, on hi haurà coca i cava per a tots els participants.

Normes: cal que tots els participants aneu disfressats; porteu ben guarnit el cap o qualsevol altra part visible del cos, amb objectes com perruca, bigoti, barret, etc.

Degut a que cap al final de la cursa comença a fosquejar és aconsellable portar algun element GROC ja que és un color molt lluminós i sereu més visibles als possibles conductors que us pugueu trobar donant-los un missatge de: Atenció! i Precaució!

Premis: es premiarà el guarniment o disfressa més original, masculina i femenina.

Informació:  seguiu l’actualitat al Facebook CET L’Enclusa o a la pàgina web del CET

 

Acabat el període de preinscripció