En aquesta 9ª edició de la Cursa per muntanya de Taradell hem preparat 2 recorreguts un de 22 Km i un de 11 Km.

Descripció recorregut 11 km (clica per ampliar)

2019-03-10_cursa11kmEn el de 11 Km s’ha mantingut l’essència del recorregut de les 2 darreres edicions, però degut a l’obertura de pistes forestals, s’han agafat variants de corriols per tal de fer una cursa de muntanya més divertida i a la vegada més tècnica. Dels 11,3 kilòmetres, un 4% són per asfalt, un 26% per pista i el 70% són corriols; el desnivell acumulat positiu és de 470 m, augmentant una mica el desnivell respecte a les 2 darreres edicions.

El recorregut començarà al local del Centre Excursionista de Taradell, i passarem per punts com ara : el Castell de Taradell, Puig Grifó, Creu de Pedra, Can Moreu, el bosc del Masó, Goitallops i de nou cap al local del CET.

El recorregut constarà de 2 avituallaments més el de l’arribada.

2019-03-10_cursa11km_1Durant la cursa hi trobareu persones de seguretat repartides al llarg del recorregut per tal controlar el transit de bicicletes, motos… a la vegada que per informar i vetllar per la seguretat de tots els participants. També hi haurà 2 controls de dorsals situats en els punts clau, per tal de garantir que tothom faci el recorregut sencer.

Tot i ser la cursa “petita” és una prova que té de tot, pujades força dures, trams plans per poder anar ràpid o bé recuperar, baixades on la tècnica pot marcar diferències… Amb tota seguretat que deixarà satisfetes a les persones experimentades, i de ben segur a les persones que s’inicien en el món de les curses de muntanya.

• Recorregut de la cursa de 11 km (cliqueu sobre les imatges per engrandir-les)

Consultar el track (→)

2019-11km_recorregut

• Perfil de la cursa de 10 km

2019-11km_recorregut_2

Descripció recorregut 22 km (clica per ampliar)

En el de 22 Km s’ha mantingut l’essència del recorregut de les 2 darreres edicions, però degut a l’obertura de pistes forestals, s’han agafat variants de corriols per tal de fer una cursa de muntanya més divertida i a la vegada més tècnica. Dels 22,4 kilòmetres, un 3% són per asfalt, un 17% per pista i el 80% són corriols; el desnivell acumulat positiu és de 950 m, augmentant una mica el desnivell respecte a les 2 darreres edicions.

El recorregut començarà al local del Centre Excursionista de Taradell, i passarem per punts com ara: el Castell de Taradell, Puig Grifó, travessarem la carretera pel Coll de Mansa, L’Enclusa, La Trona, La Creu de Puiglagulla, urbanització de la Guineu, la casa de Sallent, El Vilar, la Fosa d’en Tocasons, Can Moreu, el bosc del Masó, Goitallops i de nou cap al local del CET.

El recorregut constarà de 4 avituallaments més el de l’arribada. La distància més gran entre avituallaments estarà entre el 2n i el 3r on hi ha una separació de 5 km.

Durant la cursa hi trobareu persones de seguretat repartides al llarg del recorregut per tal controlar el trànsit de bicis, motos… a la vegada que per informar i vetllar per la seguretat de tots els participants. També hi haurà 5 controls de dorsals situats en els punts clau, per tal de garantir que tothom faci el recorregut sencer.

S’ha preparat un recorregut exigent, divertit i paisatgísticament agradable, pensat únicament per passar-ho bé i per la majoria descobrir corriols a les portes de les Guilleries on provablement no s’hi havia transitat mai.

 

•Recorregut de la cursa de 22 km (cliqueu sobre les imatges per engrandir-les)

Consultar el track (→)

2019-22km_recorregut_1

•Perfil de la cursa de 22 km

2019-22km_recorregut_2