Festa del esport Taradell04,06,160018

Cursa d’obstacles 2016 (Foto: R. Curtichs)

El cap de setmana del divendres 9 al diumenge 11 de juny es celebrarà a Taradell la novena edició de la Festa de l’Esport que com en les anteriors edicions comptarà amb la col·laboració del Centre Excursionista Taradell en l’organització de la Cursa d’Obstacles (→) i en la Caminada Nocturna.

La festa d’enguany començarà el divendres amb un partir de futbol de Bandolers contra Sometents i un de Bandolers Canalla contra Sometents Canalla que s’organitzen dins dels actes per celebrar els 25 anys de la Festa d’en Toca-sons.

Els actes del dissabte començaran a les 11 del matí amb una jornada de portes obertes a l’exposició de motos antigues de Jaume Serra i una concentració motos antigues i actuals.

2017-cursa-obstaclesEl mateix dissabte, a 2/5 de 5 de la tarda al bosc del Pujoló es repetirà la Cursa d’Obstacles per a totes les edats(→), després de l’èxit de l’any passat. Les inscripcions es faran al Pujoló a partir de 2/4 de 4 de la tarda i hi haurà categories infantils per adults.

A 2/4 de 9 dels vespre es donarà la sortida de la Caminada Nocturna i Botifarrada que des del Pujoló, després d’un recorregut d’uns 6 quilòmetres, portarà els participants fins al camp de futbol de la Roureda on els es farà la botifarrada. Les inscripcions es podran fer durant tota la tarda al Pujoló. És una caminada ideal per fer amb família.

La Festa de l’Esport es clausurarà el diumenge amb la gal·la de lliurament de trofeus als millors esportistes de l’any que tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda al Serrat del Figarò, al llarg d’un berenar-sopar degustació.