2018-12-01-SpartanRaceValencia(Foto_ SpartanRaceEurope)

Albert Presegué, tercer classificat del Campionat Spartan Race Spain (Foto: Spartan Race Europe)

El dissabte 1 de desembre a Xest (València) es va celebrar l’última prova del Campionat d’Espanya de les curses d’obstacles Spartan Race en el qual va participar l’atleta taradellenc i soci de CE Taradell, Albert Presegué.

Aquest campionat constava de 5 proves i la suma de les 4 millors determinava la classificació final. Albert Presegué va participar a totes 5, però en la Spartan Race Mallorca Super no va puntuar perquè va córrer en una categoria diferent a l’habitual. La puntuació obtinguda en les altres quatre l’ha situat en tercera posició de la categoria masculina del grup d’edat de 25 a 29 anys.

Els bons resultats que va obtenir a la Spartan Race Mardid Sprint on es va classificar en 5è lloc, a la Spartan Race Andorra Super  on va aconseguir la medalla de bronze (veure notícia →) i a la Spartan Race Barcelona Beast on va quedar  6è, li han permès pujar al podi del campionat juntament amb el primer classificat, el basc Jokin Alonso i el seu company d’equip Nestor Terribas, segon classificat.