2018-07-07-SpartanEuropeanChampioship_Morzine_France(foto_APresegue)

Albert Presegué finisher de la prova Beast a l’Spartan Race celebrada a Morzine (Foto: A. Presegué)

El dissabte 7 de juliol, l’atleta del CET, Albert Presegué va participar a la cursa d’obstacles del Spartan European Championship disputada a Morzine (França).

Era la primera vegada que participava en una cursa  del campionat d’Europa i ho va fer amb aquesta duríssima cursa de 24 quilòmetres de recorregut amb 1.800 metres de desnivell positiu i amb més de 30 obstacles, que van posar a prova l’habilitat, la força i la precisió dels participants, malgrat tot en va sortir molt satisfet i reforçat per a millorar i seguir superant més obstacles.

Aquest any, Albert Presegué ha obtingut bons resultats a les curses d’obstacles disputades a Andorra i als Pallaresos:

• A la cursa d’obstacles Andorra Spartan Super, celebrada el diumenge 17 de juny a Encamp, va obtenir el tercer lloc a la categoria M25-29. Aquesta cursa formava part de l’Spain National Championship 2018. Es tractava d’una cursa de 13 quilòmetres de recorregut al llarg amb una vintena d’obstacles.

• A la cursa d’obstacles Eternal Running disputada el diumenge 1 de juny als Pallaresos, Tarragona, es va classificar en el 5è lloc de la general. En aquesta cursa va haver de superar ni més ni menys que 80 obstacles en un recorregut d’uns 10 km.

2018-06-17-Andorra_Spartan_Super(foto-APresegue)_1

Albert Presegué, 3r a l’Andorra Spartan Super (Foto: A. Presegué)

2018-07-01-Eternal_Running(foto_APresegue´)

Albert Presegué, 5r a l’Eternal Running (Foto: A. Presegué)