El CET-L’Enclusa al Buff Epic Trail

2018-07-01-Buff_Epic_Trail(foto_BuffMountainFestival)

Albert Pujol, 4t a la Marató del Buff Epic Trail (Foto: Buff Mountain Festival)

A la Vall de Boí, del 29 de juny a l’1 de juliol, es va celebrar el Buff Mountain Festival que aplega tot tipus d’activitats de muntanya. Dins d’aquest festival es celebra el Buff Epic Trail que es compon de 4 curses de muntanya, i enguany va tornar a acollir una de les proves de la copa del món d’Skyrunning. La prova es va disputar l’1 de juliol, amb sortida i arribada a la població de Barruera, epicentre del festival de muntanya més gran de Catalunya.

La cursa de la Buff Epic Trail puntuable per a la copa del món va ser la prova de 42 quilòmetres de distància  i 3.300 metres de desnivell positiu, amb un recorregut tècnic i espectacular, que va consistir en un itinerari circular per la zona perifèrica del Parc Nacional d’Aigüestortes i les muntanyes que envolten la Vall de Boí.

En aquesta cursa, l’atleta taradellenc Albert Pujol (CE Taradell) formant part de l’equip de la selecció catalana de curses per muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, va aconseguir classificar-se en una merescuda  4a posició amb un temps de 4 hores 36 minuts i 17 segons.

2018-07-01-Buff_Epic_Run(foto_MikelMarina) (1a)

Jordi Aguilera després de la cursa de 65 km (Foto: Mikel Marina)

2018-07-01-Buff_Epic_Run(foto_E_Aguilera)

Miquel Codony i Eduard Aguilera després de la cursa de 26 km (Foto: E. Aguilera)

La Buff Epic Trail va comptar amb la participació d’altres atletes del CE Taradell. Jordi Aguilera va córrer la cursa de 65 quilòmetres i 5.600 metres de desnivell positiu classificant-se en 20a posició de la general i 14a dels sèniors masculins, amb un temps de 11 hores 16 minuts i 32 segons. Per altra banda, Eduard Aguilera i Miquel Codony van córrer a la prova de 26 quilòmetres i 2.060 metres de desnivell positiu.