smartchrono-logoEl control de la travessa es va dur a terme amb el mateix sistema que l’any passat, la tecnologia Smartchrono de l’empresa Novotiming, que permet cronometrar i controlar curses o caminades en temps real sense necessitat d’equips electrònics. Només cal tenir telèfons mòbils als quals prèviament s’hagi instal·lat una determinada aplicació i, evidentment, s’ha de tenir cobertura per transmetre dades.

Així, a la sortida, als avituallaments de la Riba, Vilanova de Sau, Sant Julià de Vilatorta, la Collada i a l’arribada, els col·laboradors van llegir els codi QR dels dorsals dels participants, i les dades van ser  enviades immediatament a la pàgina de control de la travessa, de manera que des la web de SmartChrono(→) en tot moment es podia fer un seguiment en directe de la caminada.

Els temps estan disponibles a la web de control de la travessa i així cada participant pot tornar a consultar el seu temps o imprimir-se un diploma de record, un cop acabada la caminada. Els enllaços són els següents:

→ Dades generals

→ Imprimir diplomes

→ Temps de pas per controls

→ Fotografies