2017-10-27_29-ROME_colisseu

Marc Ballabriga, Meritxell Freixas i Josep Maria Freixas davant el Coliseum amb l’equipament del CET

El cap de setmana del 27 al 29 d’octubre a Roma (Itàlia), es va disputar la prova d’orientació ROMe – Rome Orienteering Meeting 2017 que va constar de 3 curses d’orientació; el divendres al parc Caffarella es va fer una cursa del tipus sprint, el dissabte a la Villa Pamphilj es va fer una cursa de mitja distància i el diumenge va tancar la competició una cursa pel centre històric de Roma. En total hi van participar gairebé 700 corredors dels quals uns 500 eren extrangers provinents de més de 30 països diferents.

Els orientadors  Meritxell Freixas, Marc Ballabriga i Josep Maria Freixas, del CET L’Enclusa-O, van participar a les tres proves en la categoria de 21B. Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga de la suma de les tres curses es van classificar en 8a i 10a posició respectivament de la categoria masculina 21B i Meritxell Freixas també en 8a posició de la categoria femenina 21B.

Per altra banda, el cap de setmana abans, el diumenge dia 22 d’octubre a Manlleu el GEM va organitzar una Cursa Popular d’Orientació del tipus rogaine de 3 hores. En aquesta cursa tant s’hi podia participar individualment com en equips. Del Centre Excursionista Taradell hi va prendre part individualment Marc Ballabriga, Josep Maria Freixas i Meritxell Freixas, i l’equip format per Lluís Saborit i Joan Noguera.

Marc Ballabriga i Meritxell Freixas es van classificar en primer lloc de la categoria masculina i femenina respectivament.

2017-10-22-Manlleu-Rogaine (1) 2017-10-22-Manlleu-Rogaine (2)
Marc Ballabriga i Meritxell Freixas en el repartiment de premis