El passat mes de maig la secció d’orientació del CET va preparar uns circuits d’orientació a l’entorn del nucli urbà de Taradell, per tal de que durant el període de desconfinament la gent tingués una opció més per fer exercici físic, al mateix temps que era una oportunitat per conèixer aquest esport.

S’ha cregut convenient de mantenir aquests circuits fins a la segona setmana de setembre, i durant els dies de Festa Major se’ls farà un seguiment especial per tal de que totes les fites estiguin al seu lloc, i així tots aquells que encara no n’hagueu fet cap, pugueu aprofitar aquest dies de vacances per fer-lo. I, de cara al futur, s’està estudiant la possibilitat de fer-ne un de fixe.

Durant aquest temps molts taradellencs i orientadors d’altres poblacions han vingut a gaudir d’aquests circuits, dels quals n’han quedat contents pels comentaris que ens han fet arribar. També cal destacar que l’Institut de Taradell va posar al seus alumnes com a exercici de l’assignatura d’educació física, fer algun d’aquests circuits, fet que agraïm perquè ajuda a donar a conèixer aquest esport.

Clicant sobre aquest enllaç trobareu més informació sobre aquests circuits i us podreu descarregar els mapes: http://cetaradell.cat/ce/cursa-dorientacio-de-desconfinament-de-taradell/