La secció d’orientació del Centre Excursionista de Taradell us volem convidar a fer un tastet del nostre esport per fer més amè i divertit el procés de desconfinament.

Per això, us hem preparat diferents circuits d’orientació pel nucli urbà i entorn de Taradell amb diferents nivells de dificultat; des del C4 per iniciació i infants, fins al C1 per experts.

Aquests circuits es poden fer caminant o corrent, i us aconsellem la utilització d’una brúixola per orientar correctament el mapa perquè, tot i que al tractar-se d’un circuit urbà per lloc coneguts per tots, us servirà per agafar pràctica amb aquest instrument.

Els punts de control o fites seran indicats amb cintes blanques amb el número de fita corresponent, on haureu de comprovar que esteu al lloc indicat. Per poder realitzar aquesta activitat només us heu de descarregar i imprimir el mapa que considereu més oportú al vostre grau de coneixement de l’orientació i que trobareu penjat a la secció d’orientació d’aquesta web.

Sobretot, cal tenir presents els horaris, les normes de distanciament social i d’higiene que es recomanen seguir durant el desconfinament.

Ens agradaria que us feu fotografies provant aquests circuits i les etiqueteu a les xarxes socials amb #cetorientacio

Característiques dels circuits o mapes que us presentem:

C4 : Aquest circuit és apte per als infants més petits i gent gran. (⇒Descarregar el mapa C4)
C3 : Ideal per a aquelles persones que s’inicien en aquest esport o l’han practicat molt poques vegades. Perfecte per a una primera vegada. També és l’adequat per a aquells menors d’edat que ja tenen experiència i poden fer curses sols. (⇒Descarregar el mapa C3)
C2 : Circuit una mica més llarg i més tècnic que el C3. Pensat per anar progressant. (⇒Descarregar el mapa C2)
C1 : Per quan ja estigueu iniciats. És el de més exigència física i tècnica. (⇒Descarregar el mapa C1)

Més informació sobre curses d’orientació:

– Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (⇒FCOC)

– Què són les curses d’orientació? (⇒FCOC: L’Orientació)

– Descripció complerta de la simbologia. Elaborat per la federació espanyola (⇒FEDO: Especificación Internacional para Descripciones de Control – IOF)