2017-11-11-Rogaine3valls(Foto_GastantKeks) (2)b

Meritxell Freixa, Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga al Rogaine 3 Valls (Foto: Gastant Keks)

Aquest novembre ha estat un mes molt intens pels orientadors del CET. El 1 de novembre, Josep Maria Freixas, Marc Ballabriga i Meritxell Freixas van participar a la cursa d’orientació del Campionat de Catalunya d’Ultrallarga Distància 2017(→) que es va celebrar a Taravil (Capolat), en la qual Josep Maria Freixas es va classificar en segons posició de la categoria 21A masculina.

El dissabte 11 de novembre dos equips del CET L’Enclusa-O van participar a el Rogaine 3 Valls que es va celebrar a l’entorn de les valls de Sant Iscle, Vallac i Cogolls, situades entre els municipis de la Vall d’en Bas i les Planes d’Hostoles. L’equip format per Josep Maria Freixas, Marc Ballabriga i Meritxell Freixas van participar a la cursa de 6 hores on es van classificar en 5è lloc dels equips mixtes, i a la cursa de 3 hores hi va participar l’equip format per Lluís Saborit (CETaradell) i Ramon Moragas (UEVic) que van tenir alguns errors en el traçat escollit i això els va fer arribar fora de temps i van tenir una penalització important de punts que els va fer caure fins a la darrera posició.

2017-11-11-Rogaine3valls(Foto_GastantKeks) (9)c

Ramon Moragas i Lluís Saborit al Rogaine 3 Valls (Foto: Gastant Keks)

El diumenge dia 19 de novembre es va celebrar a Gurb l’última cursa d’orientació del 2017 puntuable per a la Copa Catalana (→), en la qual Meritxell Freixas es va classificar en primer lloc de la categoria 21A dones, Josep Maria Freixas es va classificar en segon lloc  de la categoria 21A homes i Marc Ballabriga va ser el 13è classificat de la mateixa categoria.

I per completar el mes, el diumenge 26 de novembre a Gironella es va disputar una cursa d’orientació en BTT que puntuava pels Campionat de Catalunya d’aquesta especialitat, en la qual van participar 162 orientadors. Del CET L’Enclusa-O hi van participar Meritxell Freixas que es va classificar en primer lloc de la categoria dones sènior B, Josep Maria Freixas que es va classificar també en primer lloc, però de la categoria homes sènior B, i Marc Ballabriga que va ser el sisè d’aquest mateixa categoria.

2017-11-26-BTT-O-Gironella(foto_Marc_Ballabriga) (1)

Meritxell Freixas, 1a Dones Sènior B a la BTT-O Gironella (Foto: M. Ballabriga)

2017-11-26-BTT-O-Gironella(foto_Marc_Ballabriga) (2)b

Josep Maria Freixas, 1r Homes Sènior B a la BTT-O Gironella (Foto: M. Ballabriga)

El dimarts 28 de novembre Josep Maria Freixas, Marc Ballabriga i Meritxell Freixas van participar a la Cursa Nocturna d’Orientació UAB – Bellaterra, que va encetar el calendari de la Lliga NOCturna 2017-18.

Els corredors del CET van competir en el circuit curt de 3 km i 16 fites en el qual Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga es van classificar en 1r i 2n lloc respectivament de la categoria homes, i per la seva  banda Meritxell Freixas va ser la 2a classificada de la categoria dones a només 2 segons de la primera classificada.