A partir del proper dissabte dia 2 de maig comença el procés de desconfinament, a causa de la pandèmia de Covid-19.

Així, doncs, a partir d’aquest dia es podrà realitzar qualsevol activitat física no professional de manera individual i sense contacte una vegada al dia, en espais oberts i dins del mateix municipi de residència. Les franges horàries permeses per dur a terme aquesta activitat són de 6 a 10h i de 20 a 23h. Aquestes restriccions horàries, però, no afecten els municipis de menys de 5.000 habitants.

Per tal de divulgar les mesures que s’han de tenir en compte per dur a terme aquestes sortides a fer esport a l’aire lliure, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) i la Federació d’Entitat Excursionistes de Catalunya (FEEC) han elaborat uns resums en forma de cartell,  els quals adjuntem i que al clicar a sobre s’obriran en gran.

Federats de la FEEC, cobertura durant el desconfinament

La llicència de la FEEC cobrirà a tots els federats i federades que realitzin un esport FEEC a partir d’aquest 2 de maig, però s’haurà de tenir en compte que:

  • Exclusivament disposaran de cobertura els esports i les activitats cobertes per la pòlissa (esports FEEC). Sortir a passejar no és un esport FEEC. Fer senderisme o marxa nòrdica a centres urbans sí que ho són.
  • Exclusivament es disposarà de cobertura si la pràctica de l’esport es fa complint estrictament la llei del govern.

Tràmit de llicències

Degut a que davant de la situació d’emergència generada per l’afectació de la Covid-19 les oficines del Centre Excursionista Taradell romandran tancades al públic fins nou avís, us recordem que en cas de que necessiteu tramitar alguna llicència de la FEEC,  de la FCOC o fer qualsevol altra gestió podeu posar-vos en contacte amb el CET a través del nostre correu electrònic cetaradell@cetaradell.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres el més ràpid possible (Donat el cas us agrairem que ens faciliteu un telèfon de contacte per tal d’agilitzar els tràmits).