Festa del Sport. Taradell_15

2a Cursa d’Obstacles, cliqueu sobre la foto per accedir a l’àlbum complert (Foto: R. Curtichs)

El cap de setmana del divendres 9 al diumenge 11 de juny es va celebrar a Taradell la novena edició de la Festa de l’Esport que com en les anteriors edicions va comptar amb la col·laboració del Centre Excursionista Taradell. En aquesta edició el CET va participar en l’organització de la Cursa d’Obstacles i de la Caminada Nocturna i botifarrada que es van fer el dissabte dia 10.

El dissabte a partir de quarts de 5 de la tarda, al bosc del Pujoló, es van començar a fer les primeres inscripcions a la Cursa d’Obstacles i de mica en mica la cosa es va anar animant de manera que al final hi va haver 154 participants, quasi doblant la participació de l’any passat.

Festa del Sport. Taradell_51

2a Crusa d’Obstacles, cliqueu sobre la foto per accedir a l’àlbum complert (Foto: R. Curtichs)

Els obstacles que van haver de superar els participants estaven repartits entre el bosc del Pujoló, el costat del pavelló municipal, el camp que hi ha al davant, i la piscina del Club Parc d’Esports. Com que la cursa estava oberta a totes les edats es van repartir els corredors en 5 grups d’edat de manera que a l’augmentar l’edat també augmentava la dificultat del circuit i dels obstacles. Els grup d’edat de 16 a 25 i els majors de 25 van optar per sortir junts i així fer més gresca. Entre els obstacles que es van trobar hi havia bases de fang, travessar neumàtics, tobogan d’aigua, escalar bales de palla, portar sacs, proves d’equilibri, travessar la piscina, contenidors d’aigua o passar per entre una teranyina, entre altres. Tots els participants van quedar molls i enfangats però per la cara era evident que s’ho van passar molt bé.

A 2/4 de 9 dels vespre i des del Pujoló es va donar la sortida de la Caminada Nocturna a la qual hi van prendre part més de 200 persones. Aquesta caminada acabava al camp de futbol de la Roureda on els participants eren convidats a una botifarrada.

Per arribar fins la botifarrada es va fer el recorregut següent: es va anar cap al segon Pujoló i es va baixar cap al Canyet. Després d’uns corriols es va fer una parada per reagrupar tots els participants. Es va pujar fins a la casa del Puig des d’on es va seguir per la serra del Puig fins al camp de golf, on la canalla i els més valents van pujar dalt del turonet del Collet de Montrodon i els altres van donar-li la volta per darrera. Es va continuar pel costat del camp de golf fins a travessar la Riereta on es va seguir en direcció cap a sota la piscina del Parc d’Esports però abans d’arribar-hi es va prendre el camí en direcció al serrat de la font d’en Déu fins arribar a la Roureda per finalment entrar al camp de futbol per la porta gran on els esperaven uns bons entrepans de botifarra.

La Festa de l’Esport es va clausurar el diumenge amb la gal·la de lliurament de trofeus als millors esportistes de l’any en la qual van ser guardonats dos socis del CET; l’atleta Albert Pujol com a millor esportista masculí de la temporada 2016-17, per quart any consecutiu, pels seus nombrosos èxits en les curses per muntanya, i Lluís Saborit, membre de la Junta des del 1988, amb el guardó de reconeixement per la tasca portada a terme en un club.