2018-09-02-Vilada (1)

Equip del CET a la cursa d’orientació de Vilada

Aquest setembre s’han celebrat dues de les 10 curses del calendari de la Lliga Nord de Curses d’Orientació, de manera que només en faltarà una per completar el calendari del 2018. A la cursa d’Aiguafreda que està previst que es disputi  pel desembre es decidiran els campions de la majoria de categories, però n’hi ha tres que ja tenen el campió decidit i una d’aquestes és la C1 dones, en la que la campiona ha estat Meritxell Freixas, del CE Taradell, a més de 300 punts de distància de la segona classificada.

A la categoria C1 homes, el campió encara no està decidit, Josep Maria Freixas del CE Taradell ocupa el 2n lloc a només 8 punts de l’actual líder, per tant tot és possible. I, Marc Ballabriga és manté en 3a posició amb moltes opcions a conservar-la. A la categoria C2, Lluís Saborit es manté en 8a posició.

Les curses disputades aquest setembre van ser la de Vilada el dia 2, que també puntuava per la Lliga Berguedà-O,  i la d’Olot, Orientura 2018, el dia 9. A la de Vilada, Meritxell Freixas va aconseguir el 3r lloc de la categoria C1 dones i a la categoria C1 homes, Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga van aconseguir el 4t i 20è lloc respectivament.

A la cursa d’Olot, Josep Maria Freixas es va classificar en 2n lloc, Marc Ballabriga en 10è lloc (9è masculí) i Meritxell Freixas en 12è (2n femení), de la categoria C1 general. A la cursa C2 hi van participar Lluís Saborit  i Bernat Saborit del CE Taradell que van aconseguir el 27è i 55è lloc de la general.