2018-02-18-TIC_Barcelona (1)

Josep Maria Freixas, 2n classificat de la categoria Open al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Per primera vegada el MOC – Mediterranean Open Championship es va disputar a Catalunya, organitzat pel Club Montsant Orientació. A més enguany, la 12a edició del TIC -Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, organitzat pel COC (Club Orientació Catalunya) es va incloure dins de les activitats del MOC. Però no va acabar aquí, durant la setmana el concepte MOC es va desplaçar per tota la geografia catalana i Andorra. Un Esprint Training Camp al Berguedà organitzat pel COB (Club Orientació Berguedà) i alguna popular més a Girona.

El TIC va comptar amb 3 proves: el divendres dia 16 de febrer una cursa de mitja distància al Bruc, el dissabte dia 17 una cursa de llarga distància per Montjuïc i el diumenge dia 18 una esprint al centre històric de Barcelona.

Josep Maria Freixas del CET L’Enclusa-O va participar a les tres proves. La prova del dissabte i la del diumenge puntuaven per al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i com a resultat dels dos dies es va classificar en 2n lloc de la categoria Open, mentre que a la cursa del Bruc es va classificar en 1r lloc de la mateixa categoria. A la cursa esprint també hi van participar el corredor del CET Meritxell Freixas i Marc Ballabriga.

2018-02-25MOC-Tarragona(foto_PWT Park World Tour Italy Orienteering (2)

Meritxell Freixas, 3a classificada de la categoria D21A a la MOC (Foto: PWT Park World Tour Italy Orienteering)

2018-02-25MOC-Tarragona(foto_PWT Park World Tour Italy Orienteering (1)

Josep Maria Freixas, 1r classificat de la categoria H21A a la MOC (Foto: PWT Park World Tour Italy Orienteering)

El MOC – Tarragona 2018 va comptar amb 4 curses internacionals que van començar el dijous 22 de febrer amb un pròleg a la Llera del Francolí, el divendres a la Vila Ducal de Montblanc va tenir lloc un esprint nocturn, el dissabte a Castillejos es va disputar una cursa d’orientació de llarga distància i el diumenge dia 25 es va tancar la competició amb un esprint pel casc antic de Tarragona.

En aquesta competició hi van participar els corredors del CE Taradell, Josep Maria Freixas, Meritxell Freixas i Marc Ballabriga. En aquest campionat es tenien en compte els resultats de les 3 curses disputades entre el divendres i el diumenge, i novament els germans Freixas van destacar pels bons resultats. Així, doncs, Josep Maria Freixas es va  classificar en 1r lloc de la categoria Homes 21A i Meritxell Freixas va ser la 3a classificada de la categoria Dones 21A.