2018-03-11-2dies_Requesens(Foto_MBallabriga)

2 Dies de Requesens. Podi de la categoria 21A (Foto: Marc Ballabriga)

El cap de setmana del 10 a l’11 de març es van celebrar la segona edició dels Dos dies de Requesens – 2018, que va consistir en dues curses d’orientació per al Parc Natural de l’Albera, les quals puntuaven per a la Copa Catalana de Curses d’Orientació a Peu i una cursa sprint al castell de Requesens i el seu entorn.

Els orientadors del CET L’enclusa-O: Josep Maria Freixas, Meritxell Freixas i Marc Ballabriga el dissabte el matí van participar a la cursa de mitja distància i el diumenge a la de  llarga distància, ambdós dies a la categoria 21A. A més a més el dissabte a la tarda també van participar una la prova sprint al castell de Requesens que es va organitzar fora de competició, però que pretenia ser una cursa divertida i entretinguda aprofitant els encants del castell.

Una vegada més els germans Freixas van aconseguit bons resultats a les dues curses puntuables de manera que al sumar el resultat de les dues proves Josep Maria Freixas es va classificar en primer lloc de la categoria Homes 21A (3r el dissabte i 1r el diumenge) i Meritxell Freixas va ser la segona classificada de la categoria Dones 21A (4a el dissabte i 3a el diumenge). Per altra banda, Marc Ballabriga només va puntuar a la cursa de dissabte en la qual va aconseguir una destacable 7a posició.