2017-12-03-SantMartíCentelles-Aiguafreda

Meritxell Freixas 2a classificada de la categoria C1-dones a la Cursa de Sant Martí – Aiguafreda

El diumenge 3 de desembre es va celebrar la 10a Cursa d’Orientació de Sant Martí de Centelles i 4a d’Aiguafreda la qual va tancar la Lliga Nord de Curses d’Orientació 2017.

En la categoria C2 d’aquesta lliga tres socis del Centre Excursionista Taradell van fer podi: en la categoria C2-Homes Josep Maria Freixas es va classificar en primer lloc i Marc Ballabriga va ser el segon. En la categoria C2-Dones Meritxell Freixas va ser la guanyadora. Per altra banda, Lluís Saborit es va classificar en 6è lloc de la categoria C2-Homes.

En la cursa de Sant Martí de Centelles – Aiguafreda, els germans Meritxell i Josep Maria Freixas van debutar a la categoria C1 (circuit llarg) amb molt bons resultats. Meritxell Freixas es va classificar en 2n lloc del podi femení i Josep Maria Freixas va ser el 9è de la categoria masculina. També van participar en aquesta cursa Marc Ballabriga i Lluís Saborit en la categoria C2-Homes que es van classificar en 5è i 19è lloc respectivament, i en la categoria C3 hi van prendre part els taradellencs Mercè Nogué i Eduard Freixas que es van classificar en 11è lloc.

2017-12-03-SantMartíCentelles-Aiguafreda(1)

Participants del CET a la cursa de Sant Martí de Centelles – Aiguafreda

2017-12-02-RogaineSerraladaLitoral (3)

Meritxell Freixas i Marc Ballabriga, 1r equip mixt a la cursa de 3 hores del Rogaine de la Serralada Litoral

Els orientadors del CET L’Enclusa-O no paren d’aconseguir èxits i el dia abans, dissabte 2 de desembre, Marc Ballabriga i Meritxell Freixas es van classificar en primer lloc dels equips mixtes a la prova de 3 hores al VII Rogaine Serralada Litoral – III Memorial Iñaki Pérez celebrat a Òrrius.