2017-09-30-cursaCalRosal

Participants del CET a la cursa Cal Rosal: Meritxell Freixas, Marc Ballabriga i Josep Maria Freixas

Les dues últimes curses de la lliga de curses d’orientació Berguedà-O 2017 es van disputar els dies 30 de setembre al municipi de Cal Rosal (El Berguedà) i el dia 8 d’octubre al refugi del Rebost, als peus del Cadí-Moixeró, ambdues curses també puntuaven per a la Lliga Nord de curses d’orientació.

Al circuit C2 de la cursa de Cal Rosal hi van participar els socis del CET, Meritxell Freixas, que es va classificar en 3a posició de la categoria femenina; i Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga que es van classificar en 1r i 2n lloc respectivament, de la categoria masculina. El circuit constava de 12 fites repartides en 3,5 quilòmetres de recorregut lineal.

2017-10-08-El_Rebost

Josep Maria Freixas, Meritxell Freixas, Lluís Saborit i Marc Ballabriga del CET L’Enclusa-O a la cursa del Rebost

En el circuit C2 de la cursa d’orientació del Rebost, que va tancar la Lliga Berguedà-O d’aquesta temporada, hi vam participar els orientadors del CET L’Enclusa-O: Meritxell Freixas, que es va classificar en 1a posició de la categoria femenina; i Josep Maria Freixas, Marc Ballabriga i Lluís Saborit, es van classificar en 2a, 7a i 16a posició respectivament de la categoria masculina. El circuit tenia 14 fites repartides en 3,3 quilòmetres de recorregut lineal i amb 235 metres de desnivell.

Amb els resultats d’aquestes dues curses d’orientació, Meritxell Freixas i Josep Maria Freixas es van proclamar campions del circuit C2 femení i masculí respectivament d’aquesta lliga del Berguedà. A més a més, Marc Ballabriga es va classificar en 2a posició del circuit C2 masculí i Lluís Saborit en 10è lloc del mateix circuit.

Pel que respecte a la Lliga Nord de Curses d’Orientació, de la qual només falten dues curses per finalitzar-la, els germans Meritxell  i Josep Maria Freixes n’encapçalen la classificació de les categories femenina i masculina del circuit C2, respectivament, ambdós a més de 200 punts del segon classificat de manera que ja es poden considerar els campions de la lliga d’enguany perquè els segons no tenen opcions a superar-los. Per altra banda, Marc Ballabriga és el segon classificat del circuit C2 masculí i Lluís Saborit el 7è.