2017-05-07_Besalú(MFreixas) (8)

Meritxell Freixas, Marc Ballabriga i Josep Maria Freixas a Besalú

Meritxell Freixas i Josep Maria Freixas, del CET L’Enclusa-O, van ser els guanyadors del circuit C2 de les categories femenina i masculina, respectivament, a la Cursa Popular d’Orientació Trofeu Tallaferro 2017, que es va disputar el diumenge dia 7 de maig a Besalú.

En el mateix circuit també hi va participar l’orientador del CET, Marc Ballabriga, que es va classificar en 10è lloc de la categoria masculina amb un temps de 48 minuts i 26 segons, a deu minuts de Josep Maria Freixas que va completar el circuit amb 38 minuts i 29 segons. Mentre que Meritxell Freixes va ser la primera dona amb un temps de 45 minuts i 15 segons.

El circuit C2 va tenir una distància en línia recta de 3,9 quilòmetres i va constar de 19 fites,  bàsicament pel casc urbà d’aquest bonica població medieval de la Garrotxa.

Amb aquests resultats, Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga es mantenen en primera i segona posició de la categoria masculina del circuit C2 de la Lliga Nord de Curses d’Orientació i Meritxell Freixas es manté en primera posició de la categoria femenina del mateix circuit.