Sopar C.E.Taradell15,07,160018

Festa del 2016 (Foto: R. Curtichs)

El Centre Excursionista Taradell us convida a la festa anual del soci que es celebrarà el divendres 14 de juliol de 2017, a les 8 del vespre al Centre Cultural Can Costa.

La festa consistirà en la presentació de El llibre que va fer cim – Vivències de muntanya, de Miquel Ylla, i seguidament es farà el sopar de socis.

Presentació del llibre

La presentació tindrà lloc a les 8 del vespre a la biblioteca Antoni Pladevall i anirà a càrrec de Toni Anguera, alpinista i fotògraf.

Tot seguit es farà una petita xarrada sobre el tema: els llibres de muntanya tenen cos i anima, i a l’acabar s’oferirà un petit refrigeri als assistents (copa de cava)

 

2016-10-19-at-18-18-49El llibre que va fer cim – Vivències de muntanya,
de Miquel Ylla

Es tracta d’un conjunt de relats curts il·lustrats que tenen la muntanya com a nexe comú, i també la literatura. Són narracions en què la poesia i la natura es confonen de manera bella i lírica. Molts dels escrits d’aquest llibre foren publicats, des de l’any 1999, en diferents números del butlletí informatiu del Centre Excursionista de Taradell. I també cal remarcar que la presidenta del CET, Carme Delgado, n’ha fet el pròleg.

Sopar de socis

A 2/4 de 10 del vespre es farà el sopar de socis. Per assistir-hi cal que us inscriviu al local social del CET o al telèfon 93 880 04 78, abans del 12 de juliol.

Inscripció: per als socis és gratuït i per els no socis el preu és de 15 € (adults) i 10 € (infantil)

Horari de secretaria: de dimecres a dissabte de 2/4 de 8 a 9 del vespre

Hi esteu tots convidats !!!