Xavi Blancafort obté el tercer premi del 8è Concurs Fotocims

Pic-de-la-Dona-(28-02-2010)-017_Xevi_Blancafort

3r premi Fotocims: Portella de Mantet pujant al Costabona (Foto: Xevi Blancafort)

Com cada any la FEEC va celebrar la festa dels 100 Cims. Cal dir que el repte del 100 Cims té com a objectiu donar a conèixer indrets de les nostres comarques amb cims els quals no cal que destaquin per l’alçada si no que tinguin algun significat per l’entitat que l’ha triat.

Des del 2006, que es va començar aquesta iniciativa, tots els federats que facin algun dels cims que estan dins del catàleg dels 100 Cims i ho desitgin poden validar-ho a la FEEC. A la pagina web de la FEEC trobareu el catàleg dels cims i manera de validar els cims que hagueu fet.

En 10 anys de 100 Cims 389 federats han aconseguit arribar als 100 cims, i un total de 1.789 excursionistes estan en procés d’aconseguir el repte. Cal remarcar que és una activitat no competitiva, no importa el temps en que es tardi en aconseguir-ho.

La festa del 2017 es va fer el dia 21 de maig i va ser organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell. L’acte va consistir en dues activitats; una va ser una passejada cultural per Sabadell i l’altra una sortida per els vorals de Sabadell, també es va realitzar una visita al Servei General d’Informació de Muntanya.

Durant la festa es va lliurar el 7è Premi FEEC-Canicròs, el premi de Facebook “Quin cim és?”, el 8è Premi literari 100 Cims i el premi del 8è concurs Fotocims. A més a més, es va fer el reconeixement als federats que durant el 2016 van superar el repte dels 100 Cims, i també els que van assolir els 200 i els 300 cims, els quals van ser obsequiats amb un mapa personalitzat dels cims

Per part del CET van assolir el repte dels 100 Cims els socis Antònia Fernández i Carles Parés,  i el també soci del CET Xavier Blancafort va aconseguir el tercer premi en el concurs fotogràfic Fotocims amb la fotografia que portava per títol: “Portella de Mantet pujant al Costabona”.