Aprofitem que aquest juny hi ha hagut una actualització de la App de la FEEC per a tauletes i telèfons mòbils la qual permet la identificació dels federats directament amb els seus propis dispositius, per explicar-vos els seus avantatges.

Amb aquesta App des del mòbil es pot tenir tota la informació imprescindible com a federat de la FEEC. El federat en té prou amb el seu DNI i la seva data de naixement per identificar-se amb el seu carnet federatiu vigent i tots els detalls d’aquest. La e-llicència té el mateix valor que la llicència física únicament i exclusivament en els refugis de la FEEC i en els establiments que s’han adherit a aquesta aplicació.

L’usuari, més enllà de consultar el seu carnet federatiu, pot entrar també a diferents seccions que proposa la web de la FEEC.

L’App permet consultar les rutes dels senders de Catalunya o bé la disponibilitat de la xarxa de refugis de la FEEC.

Cal remarcar també que des de l’aplicació es pot accedir als avantatges per als federats (descomptes en diferents establiments i activitats).

El federat també pot triar si vol rebre notificacions de curses de muntanya, ultra resistència, marxes tècniques, caminades, esquí de muntanya, escalada esportiva, raquetes de neu, formació, alertes allaus, etc.

L’App és gratuïta i està disponible a Google Play i App Store.

Descarregueu-vos el manual d’aquesta App (⇒).