2018-03-04-SantBartomeuGrau(Foto_JMFreixas) (8b)

Marc Ballabriga a punt de marcar la fita d’arribada (Foto: J.M. Freixas)

El diumenge 4 de març a Sant Bartomeu del Grau es va disputar la segona cursa d’orientació que puntuava per la Lliga Nord-O. En aquesta ocasió al circuit C1 hi van participar els corredors del CET: Josep Maria FreixasMarc Ballabriga i Meritxell Freixas que es van classificar en les posicions  4a i 13a d’homes i 2a de dones respectivament. En el circuit C2 hi va participar Lluís Saborit que es va classificar en 15è lloc. En els circuits C3 van venir a provar-ho Josep Ballabriga i Ramoneta Costa i el circuit C4 va comptar amb la participació de les petites Estel i Clàudia Freixas acompanyades del seu pare i  avis.

El cap de setmana del 10 a l’11 de març es van celebrar la segona edició dels Dos dies de Requesens – 2018, que va consistir en dues curses d’orientació per al Parc Natural de l’Albera, les quals puntuaven per a la Copa Catalana de Curses d’Orientació a Peu i una cursa sprint al castell de Requesens i el seu entorn.

2018-03-18-Rogaine_Collserola(foto_LaNovaFita) (14b)

Sortida del Rogaine de 6 hores (Foto: La Nova Fita)

Una vegada més els germans Freixas van aconseguit bons resultats a les dues curses puntuables de manera que al sumar el resultat de les dues proves Josep Maria Freixas es va classificar en primer lloc de la categoria Homes 21A (3r el dissabte i 1r el diumenge) i Meritxell Freixas va ser la segona classificada de la categoria Dones 21A (4a el dissabte i 3a el diumenge). Per altra banda, Marc Ballabriga només va puntuar a la cursa de dissabte en la qual va aconseguir una destacable 7a posició  (veure notícia a part →)

El diumenge 17 de març Sant Cugat del Vallès va acollir la 8a edició del Rogaine Barcelona – Parc de Collserola 2018 amb una prova de 3 hores i una de 6 hores de durada que van tenir lloc per terrenys propers a la Floresta i la Serra de Collserola. En el rogaine de 3 hores i van participar Marc Ballabriga del CET que es va classificar en 7è lloc i l’equip format pels germans Josep Maria i Meritxell Freixas van participar en la prova de 6 hores en la qual es van classificar en 3r lloc dels equip mixtes.

2018-03-25-RoquesEmcantades(foto_Ll_Saborit) (2)

Meritxell Freixas marcant la fita d’arribada (Foto: Lluís Saborit)

El diumenge 25 de març a tocar el Santuari de la Salut es va disputar la cursa d’orientació de les Roques Encantades – Turó d’Armadans. El centre de competició estava situat a toca el santuari i el terreny per on es desenvolupava la cursa es caracteritzava per tenir zones de bosc abundant amb un grau de penetrabilitat i visibilitat molt alt que facilitaven la navegació del corredor. Formats majoritàriament per fagedes amb sotabosc de falgueres, tàlvegs, rierols, carboneres i zones de grans roques, que configuraven un paisatge singular i de gran bellesa.

Al circuit C1 hi van participar els corredors del CET: Josep Maria FreixasMarc Ballabriga i Meritxell Freixas que es van classificar en les posicions 12a i 29a d’homes i 4a de dones respectivament. En el circuit C2 hi va participar Lluís Saborit que es va classificar en 30è lloc.