2017-06-18-Cursa_Orientacio_La_Guixa

Lluís Saborit, Marc Ballabriga, Metitxell Freixas i Josep Maria Freixas a la cursa de la Guixa

Meritxell Feixas es va classificar en primer lloc de la categoria femenina del circuit C2 a la IV Cursa Popular d’Orientació de la Guixa celebrada el diumenge dia 18 de juny, i Josep Maria Freixas es va classificar en segon lloc de la categoria masculina del mateix circuit, a només 1 minuts i 24 segons del primer. En aquest mateix circuit, el C2, també hi van participar el orientadors del CET L’Enclusa-O, Lluís Saborit que es va classificar en 7è lloc i Marc Ballabriga que va estrt desqualificat al no fitxar les fites correctament.

Cal dir que el circuit C2 va ser molt tècnic; les fites estaven molt ben amagades sovint entre zones de vegetació espessa o entre clots de margues molt encaixonats que obligava als corredors afinar molt amb l’orientació, però alhora gaudir plenament d’aquest esport. Per altra banda, les elevades temperatures van fer augmentar encara més la duresa de la prova.

2017-06-18-Cursa_Orientacio_La_Guixa(Foto-Edu_Freixas)

La família Freixas a l’arribada de la C3 (Foto: Edu Freixas)

El circuit C3 d’aquesta cursa de la Guixa, pensat per qui vol iniciar-se en aquest esport o bé el vol provar, va comptar amb la participació de quatre taradellencs que volien conèixer en directa com era una cursa d’orientació ja que a casa seva tenien tot uns campions, eren: Edu Freixas, Eduard Freixas, Mercè Nogué i la petita Estel Freixas.