A la temporada 2019, el jove soci del CET, Oriol Pujol, de 8 anys, va participar al circuit de curses de muntanya infantils Catalonia Kids Cup 2019 que va començar el febrer amb la Polartic Snowrunning celebrada a la Vall de Núria i va acabar l’octubre amb la Pirineu XS a Bagà. Van formar part d’aquest circuit 7 de les millors curses de muntanya infantils per a nens d’entre 8 i 16 anys que es van disputar a Catalunya.

Oriol Pujol va participar en 5 d’aquestes curses, aconseguint classificar-se en tercer lloc de la classificació general de la categoria Pre Benjamins masculins.  Després d’haver aconseguit la tercera posició a la Polartic Snowrunnig (Vall de Núria), la Caminets dels Íbers (Roca del Vallès) i la UP Xic (Les Masies de Voltregà; a la Berga Trail Kids va ser cinquè i a la Pirineu XS (Bagà) va quedar en quarta posició.

El 12 de desembre a l’Escola Catalana de l’Esport d’Esplugues de Llobregat va tenir lloc la cerimònia de cloenda de la CKC 19 a on es van lliurar els trofeus als guanyadors de cada categoria, i es va fer un reconeixement a tots els nens i nenes que havien participat en almenys 4 de les proves del circuit del 2019.

A les fotografia podeu veure el moment de lliurament dels premis als tres primers i la del reconeixement de tots els Pre Benjamins amb almenys 4 proves disputades.