Bases:

 1. La caminada RUPIT-TARADELL és una prova no competitiva, oberta a tothom que estigui preparat per fer-la i que té per objectiu donar a conèixer una part de l’entorn de les Guilleries i Osona, i es farà el tercer diumenge de novembre.
 2. D’acord amb la normativa que regula les activitats en el medi natural, l’organització no admetrà cap participant sense federar (tarja FEEC o assegurança pròpia per la caminada)
 3. Per tal de ser respectuosos amb el medi ambient a la recollida del dorsal es farà entrega d’un got que servirà per tota la caminada. No es garanteix trobar gots en els avituallaments.
 4. La sortida serà entre 2/4 de 7 i 2/4 de 8 del matí de Rupit. Per anar a Rupit hi haurà un servei d’autocars que sortiran des de 2/4 de 6 fins a 2/4 de 7 del matí de l’aparcament de la Carpa. No es permeten animals a l’autocar.
 5. La distància total del recorregut és d’uns 43,5 quilòmetres. L’itinerari estarà totalment marcat amb senyals de GR, PR i els propis de la caminada.
 6. L’hora màxima d’arribada al local social del CET serà a les 18.00h i a partir d’aquesta hora es donarà la caminada per acabada i no es garanteix l’assistència en els controls, tot i així es vetllarà per intentar garantir la seguretat dels participants.
 7. Controls i avituallaments: seran el control de sortida, 6 controls de pas i el control d’arribada. D’avituallaments n’hi ha 8 durant el recorregut i el d’arribada. Serà imprescindible haver passat per a tots els controls, per poder obtenir el record de la caminada. En cas d’abandonament cal notificar-ho al punt de control o avituallament més proper, però si es dóna el cas, cadascú es buscarà el seu mitjà de transport per retornar.
 8. No es donarà per vàlida la caminada dels participants que:
  • No hagin escanejat el dorsal a tots els punts de control
  • No facin la totalitat del recorregut a peu
 9. En cas d’inclemències meteorològiques l’organització es reserva el dret d’arbitrar el que consideri oportú per la seguretat dels participants.
 10. Hi haurà un equip escombra que, un cop hagi passat, donarà per tancat el control d’avituallament.
 11. Els menors han de presentar l’autorització paterna completada i signada, i el full signat pel tutor.

Disposicions finals:

 1. Cal estar degudament preparat per fer aquesta caminada. L’organització es desvincula dels possibles accidents, dany que rebin o causin els participants, o possibles pèrdues d’objectes personals, si bé es vetllarà per evitar-los.
 2. El fet d’inscriure’s representa l’acceptació d’aquestes bases. Qualsevol altre cas que no estigui previst en aquestes bases serà resolt per l’organització.
 3. Demanem a tots els participants que tinguin en compta no llençar deixalles pel camí, i que siguin respectuosos amb la natura.