→Accés a inscripcions

Rupit TaradellUn cop registrada la vostra inscripció per la web rebreu un correu electrònic de confirmació. Si no el rebeu comproveu que el vostre nom apareix a la llista d’inscrits. Si en 24 hores no hi apareix envieu-nos un correu a l’adreça  cetaradell@cetaradell.cat  amb les vostres dades per verificar la inscripció.

Una vegada efectuada la inscripció no serà possible el reembossament de l’import a no ser que s’hagi anul·lat  per una causa imputable a l’organització de la Caminada.

→Accés al llistat d’inscrits i descàrrega del comprovant

En aquest llistat podeu confirmar que el vostre procés d’inscripció s’ha formalitzat correctament.

→Descarregar l’autorització per a menors

Els menors han de presentar l’autorització per a menors completada i signada pels pares o tutors, en el moment de recollir els dorsals.

Data límit d’inscripció:  a la web fins al dijous dia 14 de novembre; el 15 i 16 de novembre a les oficines del CET, i el dia 17 a la sortida 8de Taradell o de Rupit. Les inscripcions fetes els dies 16 i 17 són al mateix preu per als socis i no socis i tenen un increment.

Les places estan limitades a 1.000 inscrits.

Llocs on us podeu inscriure:
–          Web del CET
–          Local social del Centre Excursionista Taradell

Taula de preus:

Caminada

Autocar

Assegurança

Total
(amb assegurança)

Soci del

CETaradell

19 €

7 €

3 €

29 €

No soci

24 €

7 €

3 €

34 €

Dies 17 i 18

40 €

  7 €

(*)

47 €

Assegurança: els participants que no disposin de targeta de Federat de la FEEC, han de contractar l’assegurança al fer la inscripció. (*) Les inscripcions fetes els dies 16 i 17 inclouen l’assegurança de la cursa en el preu.

Obtenció de la targeta de control / dorsal: Podreu fer aquest intercanvi al local social del CET el divendres 15 i dissabte 16 de novembre, de les 7 a les 9 del vespre, i el mateix dia de la caminada a la sortida de Taradell o de Rupit.

Serà imprescindible l’acreditació del pagament o presentació del document nacional d’identitat per recollir-ho.

Al recollir el dorsal els menors han de presentar l’autorització per a menors completada i signada pels pares o tutors.

Reglament: → accés al reglament