Taradell Camina15,07,140010

Clica sobre la foto per accedir a l’àlbum

La iniciativa Taradell Camina està plenament consolidada; en la tercera temporada ha assolit una participació de 300 inscrits i en cada una de les sortides que es feien els dimarts i dijous dels mesos de juny i juliol hi van participar una mitjana de 120 persones per caminada.

Aquestes caminades tenen una hora de durada i la seva finalitat és promocionar l’activitat física com una actitud de vida saludable i incentivar la gent perquè camini tot l’any. També serveixen per descobrir entorns i racons propers del municipi, però que malgrat la seva proximitat sovint són poc coneguts.

El dijous dia 31 de juliol, coincidint amb l’última caminada de la temporada es va fer un sopar de cloenda al bosc del Pujoló. Unes 140 persones van prendre part en aquesta sortida que va ser més curta que les altres per després poder fer el sopar, que va consistir en un entrepà, begudes i un gelat.

L’organització ha anat a càrrec de l’Ajuntament de Taradell, Som dones, Protecció Civil i el Centre Excursionista que proposava els recorreguts i feia de guia.