2018-06_Taradell_camina (1)Un any més el CET col·labora amb Som Dones i l’Ajuntament de Taradell, en l’organització de la iniciativa Taradell Camina, una activitat gratuïta que té per  objectiu fomentar l’activitat física i els hàbits saludables entre els taradellencs.

En aquesta 7a edició, que va començar el dimarts dia 5 de juny, també s’organitzaran dues caminades setmanals, els dimarts i els dijous, d’aproximadament una hora, durant els mesos de juny i juliol. La sortida serà a 2/4 de 9 del vespre des de la plaça de les Eres. En cas de pluja les caminades quedaran anul·lades.

Cada dimarts i dijous es faran les caminades d’una hora aproximada, organitzades per Som Dones, el Centre Excursionista Taradell i l’Ajuntament de Taradell. Les inscripcions es faran a partir de les 8 del vespre.

Per altra banda, també s’organitzen les passejades dels dimecres, de mitja hora de durada i que són per a persones amb menys mobilitat. El punt de trobada serà La Plaça a les 8 del vespre.

Festa Major de la Roca

2018-06_La_RocaL’Associació de Veïns de la Roca organitza pel proper dia 29 de juny la II Caminada Nocturna Popular dins dels actes de la Festa Major de la urbanització. La sortida de la caminada serà a les 9 del vespre de la pista poliesportiva de la Roca i l’arribada es preveu cap a 2/4 d’11 al mateix lloc on s’oferirà un petit refrigeri als participants.

Cal que els participants portin un frontal o una llanterna, calçat esportiu i roba còmode.

Col·laboren en l’organització el CET i l’Ajuntament de Taradell.