2018-04_cicle_projeccionsLa 34a edició del Cicle de Projeccions del Centre Excursionista Taradell constarà de quatre sessions que es faran els divendres dia 4, 11, 18 i 25 de maig a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell, a 2/4 de 10 del vespre.

Entre les projeccions que es podran veure hi ha Escalant la cua del drac d’Òscar Cadiach, Cim al Teide de Josep Maria Parareda, Viu l’emoció de les curses de MTB més dures del món amb Roger Tuneu i  Estels del Sud: La travessa del Massís dels Ports amb cims i altres travesses circulars amb Ismael Monsonís.

 

 

 

 

 

Programa

Escalant la cua del drac i presentació del llibre Els 14 vuit mils d’Òscar Cadiach | Òscar Cadiach i Edu Sallent | 4 de maig

2018-04_cicle_projeccions-1L’estiu passat Òscar Cadiach trepitjava els 8.047m del Broad Peak convertint-se en el primer català en coronar els 14 vuit mils sense sense oxígen suplementari. El divendres 4 de maig ens explicarà aquesta ascensió i ens presentarà, acompanyat d’Edu Sallent, el seu darrer llibre Els 14 vuit mils d’Òscar Cadiach i Puig. Cadiach és, a banda d’alpinista, fotògraf i càmera d’alçada. Ha realitzat diverses pel·lícules de les seves expedicions i ha guanyat premis arreu del món. El 2016 li van concedir la Creu de Sant Jordi.

 

Cim al Teide  (3.718 metres) | Josep Maria Parareda | 11 de maig

2018-04_cicle_projeccions-2La ruta dels volcans, a la Palma, és un recorregut per aquesta illa verda, petita però amb una gran diversitat de paisatges i cims volcànics. Els seus camins històrics, que conviden a descobrir-la, i uns paisatges de laves, cendres i calderes,  va servir per complir l’objectiu d’assolir el cim del Teide sortint per mar, travessar-lo i arribar a la costa oposada, també per mar.

 

Viu l’emoció de les curses de MTB més dures del món! | Roger Tuneu | 18 de maig

2018-04_cicle_projeccions-3El director de l’Escola Esportiva Enclusa 3e, Roger Tuneu, va participar l’any passat a les dues competicions més dures del món de MTB: la Titan Desert i la Transpyr i, d’aquesta manera, feia realitat el seu somni dels últims cinc anys. L’atleta taradellenc explicarà la seva experiència en aquestes dues proves i presentarà diverses novetats. I és que aquest any torna a la Titan amb un projecte inclusiu.

 

Estels del Sud:  La Travessa del Massís dels Ports amb cims i altres travesses circulars | Ismael Monsonís | 25 de maig

2018-04_cicle_projeccions-4Els Ports de Tortosa-Beseit  són unes muntanyes salvatges i espectaculars. Queden fora dels circuits més populars i concorregut pels excursionistes, fet que les fa encara molt més atractives i amb unes vistes magnífiques. Podreu veure un tastet d’aquesta zona declarada Parc Natural i de la travessa Estels del Sud que permet descobrir tota la diversitat que ofereix aquest massís.