En aquesta secció hi trobaràs els diferents tipus de curses que es realitzen el llarg de l’any.

L’objectiu no és cap altre que el de competir i entrenar-se per tenir més resistència física, mentre et diverteixes. L’important de participar-hi no és el nivell físic dels corredors, sinó la pràctica d’aquest esport.

Aquesta secció va nèixer el 2011, quan el CET i Associació Esportiva l’Enclusa es van unir per formar la secció CET-L’Enclusa que comptava amb un equip d’atletes que participaven en curses de muntanya i organitzaven curses com la cursa dels Gitanos (cursa amb dos recorreguts per al terme de Taradell) o la Pujada Atlètica a l’Enclusa per Sant Silvestre. També han organitzat altres activitats com un duatló d’alta muntanya que tenia part del recorregut pel cim del Matagalls, i que comptava amb un duatló infantil, anomenat el duatló del Bandoler, i una cursa nocturna a l’estiu, entre altres activitats puntuals.

Actualment, degut a la gran oferta de curses de muntanya només es conserva la Pujada Atlètica a l’Enclusa: cursa de Sant Silvestre on cal anar disfressat i que arriba fins a l’Enclusa, el punt més alt del terme de Taradell.

Circuit Català d’Escoles de Trail

26 desembre, 2021|

El Circuit Català d’Escoles de Trail està format per vuit proves repartides durant el 2021 i 2022, en mesos escolars, [...]

Load More Posts