Botifarrada del CET dia 8 març de 2020

A les 8 del mati ens van trobar uns 55 socis davant del local social del CET, que vam sortir direcció a la Codina. Vam passar per la Rompuda del Bou i abans d´arribar  a la pista de Puiglagulla vam trencar la dreta en direcció a la Fonteta de Bou, i després ens vam trobar el PR de Taradell que el vam seguir fins a l’esplanada de l´Enclusa on des de feia una estoneta se sentia una oloreta de botifarra que feia venir gana.

Un cop a dalt, vam esmorzar. Feia un bon sol i ni una gota d´aire. Mentre alguns van fer  el cafè, els altres van anar fins a l´Enclusa.

Després, vam anar fins a les cuines d’en Rocaguinarda les quals vam visitar, i seguidament vam baixar per la pista que porta a la carretera de Viladrau, on vam veure passar les bicicletes de la Duatló de Vic. Vam anar fins a Mansa on vam fer dos grups, un que va tornar cap al CET i l’altre va agafar un caminet que els companys de la Unió Ciclista Taradell havien netejat per fer-hi passar una pedalada el passat octubre.  Seguint aquest camí vam arribar fins al Collet del Castell on vam agafar el camí de la font i vam tornar al CET pel camí de la Serra.