La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya davant del fet que els seus federats, federades i socis d’entitats no puguin gaudir del seu habitual terreny de joc en la fase 1 de desconfinament com si que ha passat amb aquells esports que es practiquen en recintes, ha emès el següent comunicat:

⇒ COMUNICAT DE LA FEEC

Des de la FEEC s’ha fet arribar aquest comunicat al Consejo Superior de Deportes on es recull el seu malestar amb aquesta situació i on es dema que es tinguin en compte també els esports de muntanya en el moment de publicar les restriccions de les fases de desconfinament.

No es demana ni més ni menys que cap altre esport, i de fet des d’aquest dilluns, 11 de maig que la FEEC va emetre el comunicat, hi ha hagut adhesions a aquesta demanda des de diferents federacions de muntanya de l’estat espanyol i des de la FEDME. També des de la Federació Española de Ciclismo s’ha emès un comunicat amb les mateixes reivindicacions.

Si us creieu oportú podeu adherir-vos a aquest manifest de la FEEC a través d’una actuació d’ofici del Síndic de Greuges. Per donar-hi suport només heu d’enviar un correu electrònic a sindic@sindic.cat adjuntant el comunicat PDF que us adjuntem en aquesta notícia i posant el nom, cognoms i correu electrònic de les persones que fan la demanda. Tothom que s’hi adhereixi podrà seguir per via electrònica tots els tràmits i gestions.

Quantes més se’n facin més força tindrem. Us convidem i animem a fer-ho.

Esperem entre tots i totes seguir fent passes endavant i poder gaudir el més aviat millor del nostre terreny de joc, la muntanya.