2014-portada-vertex-252El dijous dia 6 de març de 2014 al Palau Robert de Barcelona es va fer la presentació del nou format de la revista Vèrtex, amb l’assistència d’unes 300 persones i diversos representants del món del turisme, de les publicacions en català i de les institucions i empreses que col·laboren amb la Federació i que ajuden a impulsar la revista.

Els responsables de l’edició de la revista van donar tots els detalls de la realització i dels projectes per millorar-la. El representant de turisme va destacar la importància que té la revista per a la difusió que fa de les activitats que es duen a terme dins de la geografia del nostre país. El representant de l’esport va dir que és un mitjà per difondre la notorietat dels nostres esportistes arreu del món, com en Kilian Jornet, els veterans Jordi Pons, Anglada i d’altres, així com fa anys la primera expedició catalana a l’Everest.

Per tancar l’acte, el president de la FEEC, Jordi Merino, va explicar l’esforç que representa tirar endavant aquesta revista sense que generi costos per a la FEEC. Va donar les gràcies als patrocinadors i va destacar que és la quarta en importància de les publicacions en català i que arriba a les 410 entitats excursionistes federades i als 40.000 federats. També es distribueix a subscriptors i es ven en quioscos.