2014-Osona Camina-15-07-14

Clica sobre la foto per accedir a l’álbum del CET

El diumenge dia 13 de juliol de 2014 el CET va organitzar una de les sortides de Osona Camina amb una participació de 55 persones provinents d’Osona i el Vallès. El recorregut va ser: sortida de la plaça de les Eres, Molí del Sors, el Brull on es va esmorzar i es va retornar a Taradell pel camí dels pantans de Seva. En total van ser uns 19 quilòmetres que es van recórrer en 5 hores.

La iniciativa Osona Camina és un moviment excursionista nascut el 2013, que inicialment va aplegar 12 municipis d’Osona, als quals s’han anat afegint més, amb l’objectiu de fomentar l’excursionisme per a totes les edats, descobrir nous indrets de casa nostra, fer estimar i respectar la natura i fer salut tot caminant amb amics i amigues sense ànim competitiu. Cada mes s’organitza una caminada a un poble diferent amb un recorregut entre 13 i 15 quilòmetres i no cal inscripció prèvia.

Per a més informació podeu consultar la web: http://osonacamina.wordpress.com/

Galeria de fotos d’Osona Camina, de la sortida de Taradell: http://osonacamina.wordpress.com/fotos-11a-caminada-13-de-juliol-taradell/