Es tracta d’una secció dedicada a la pràctica de l’esport de l’orientació. La finalitat d’aquesta és la de promoure, divulgar i donar a conèixer un esport que cada dia té més seguidors i que es pot practicar a totes les edats: des de nens de 6-7 anys fins a la 3ª edat.

A més, la pràctica de l’orientació aporta molts beneficis per a la salut, ja que ajuda a millorar l’estat físic (la capacitat cardiovascular, muscular, etc.) i mental (capacitat de concentració, agilitat mental, etc.).

Amb la creació d’aquesta secció i l’adhesió de la FCOC, els socis de l’entitat que estiguin interessats en la pràctica de qualsevol de les disciplines que contempla l’orientació podran tramitar el Carnet Catalunya Orientació (inclou assegurança d’accident) a través del Centre Excursionista Taradell o de la llicència de federat.

Si esteu interessats en conèixer aquest esport o en col·laborar amb la secció, us podeu adreçar a la secretaria de l’entitat o enviar un correu a: cetaradell@cetaradell.cat amb la vostra consulta.

Descarrega’t els mapes dels circuits d’orientació per al desconfinament

C4 : Aquest circuit és apte per als infants més petits i gent gran. (⇒Descarregar el mapa C4)
C3 : Ideal per a aquelles persones que s’inicien en aquest esport o l’han practicat molt poques vegades. Perfecte per a una primera vegada. També és l’adequat per a aquells menors d’edat que ja tenen experiència i poden fer curses sols. (⇒Descarregar el mapa C3)
C2 : Circuit una mica més llarg i més tècnic que el C2. Pensat per anar progressant. (⇒Descarregar el mapa C2)
C1 : Per quan ja estigueu iniciats. És el de més exigència física i tècnica. (⇒Descarregar el mapa C1)

Més informació sobre curses d’orientació:

– Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (⇒FCOC)

– Què són les curses d’orientació? (⇒FCOC: L’Orientació)

– Descripció complerta de la simbologia. Elaborat per la federació espanyola (⇒FEDO: Especificación Internacional para Descripciones de Control – IOF)

Cursa d’orientació de Taradell – 2021

30 maig, 2021|

Resultats (→) Parcials (→) Album de fotografies (→) Fotografies de: Martí Saborit i Ramon Curtichs Classificacions del campionat Escolar d'Osona: [...]

Load More Posts