Caminada de la Festa Major 2014 (Foto: Ramon Curtichs)

Caminada de la Festa Major 2014 (Foto: Ramon Curtichs)

El diumenge dia 24 d’agost es va fer la tradicional caminada de la Festa Major de Taradell, que com cada any organitza el CET. En aquesta edició hi van participar més de 200 persones.

La sortida es va fer a la plaça de les Eres, al voltant de  2/4 de 9 del matí. Com és tradició, abans de donar la sortida es va fer la fotografia del grup de tots els participants.

El recorregut de la caminada va ser d’uns 13 quilòmetres i va ser el següent: plaça de les Eres, l’Institut,  can Mascarell, la Codina, la font del Ravató, l’Hostalet del Bou, el Pujol de Vilalleons, Rocafarigola, can Pic, Penedes, urbanització de la Roca i tornada a la plaça de les Eres.

Al llarg del recorregut es va instal·lar un punt d’avituallament, aproximadament al quilòmetre 9, a la cruïlla de Rocafarigola i can Pic, on es donava coca, xocolata i beguda;  i en arribar a la plaça de les Eres es va oferir un piscolabis als participants i com a record de la caminada se’ls va deixar escollir entre una cantimplora o una petita bossa bandolera.