BONA PARTICIPACIÓ AL SEGON DUATLÓ INFANTIL – 2013

Més d’un centenar de nens van participar en el duatló XS infantil que, per segon any consecutiu, i dins de les activitats del duatló del Bandoler va organitzar el CET-L’Enclusa. La finalitat d’aquest duatló és promocionar aquest esport entre els infants, i com a novetat, enguany, es va fer el mateix dia que la prova sènior, a diferència de l’any passat que es va fer el dia abans a la tarda.

2013-2n_duatlo_XS (3)

2n duatló infantil (Foto: Marc Hernández)

En total s’hi van inscriure 108 participants entre nens i nenes, que es van repartir en sis categories segons l’edat. La prova es dividia en dos trams: l’un corrent i l’altre en bicicleta, la dificultat dels quals creixia amb l’edat: des de 125 metres corrent i 500 metres en bicicleta per als més petits fins als 1.250 metres corrent i 4.500 metres en bicicleta per als infantils i cadets que compartien circuit.

Així, doncs, cap a les 9 del matí del mateix diumenge dia 20 d’octubre al bosc del Pujoló, un cop s’havia donat la sortida al 4t duatló del Bandoler, es van començar a fer les inscripcions i a lliurar els dorsals del duatló infantil. A quarts de 10, es va donar la sortida als participants de les categories infantil i cadet, i després els van seguir la resta de categories des dels minis fins als alevins que van ser els darrers a participar.

Els tres primers classificats de cada categoria de nens i de nenes van ser premiats amb una medalla de fang feta a mà. A més, tots els participants van gaudir d’un bon esmorzar i van ser obsequiats amb una samarreta del duatló XS infantil i una bossa amb productes comercials.

2013-2n_duatlo_XS (1)

Les classificacions van ser les següents:

• En la categoria de minis (menys de 5 anys), alguns amb bicis amb rodetes o empesos pels pares, els tres primers classificats van ser. en la categoria masculina, Joan Guiteras, Marc Codinachs i Joan Casanova, i en la femenina, Arsenda Lucas, Jana Vidal i Martina Molist.
  • En la categoria prebenjamins masculina (6-7 anys) el podi va ser per a Gil Mendoza, Bernat Selva i Guillem Franquesa, i en la femenina, va ser per a Núria Calàbria i Emma Portell.
  • En la categoria benjamins masculina (8-9 anys) els tres primers classificats van ser Carlos Gámez, Adrià Franquesa i Àlex del Monte, i en la femenina, van ser Xènia Vives, Berta Vilà i Mar Espejo.
  • En la categoria alevina masculina (10-11 anys) el podi va ser per a Oriol Alarcón, Narcís Bou i Pol Vives, i en la femenina, Maria Bofill, Cèlia Argemí i Marta Vilà.
  • En l’apartat infantil-cadet masculí (12-15 anys) el podi va ser per a Bernat Cedó i Abel Pérez, i per a Alba Alarcón, en el femení.

Cal dir que hi va haver molt bon ambient entre pares, nens i públic en general i que molts esperen tornar-hi l’any vinent.

2013-2n_duatlo_XS (2)

Una de les curses del duatló infantil (Foto: Marc Hernández)

Alevins 2002/2003 De 10 a 11 anys 1.000 m 3.000 m
Infantils i cadets 2000/2001 i 1998/1999 De 12 a 13 anys i de 14 a 15 anys 1.125 m 4.500 m