Albert Pujol estrena el podi de la primera Mitja del Ibers de Tona

2014-cursa_ibers_tona

Albert Pujol, 1r classificat (Foto: A. Morcillo)

El diumenge dia 2 de novembre de 2014, la secció de curses per muntanya del Centre Excursionista de Tona, Trailrunner’s Tona, va organitzar la primera edició de la cursa de muntanya Mitja dels Ibers.

El recorregut de la Mitja dels Ibers, de 22 quilòmetres, transcorre per pistes, corriols, pujades, baixades, terrers, zones tècniques, baixades súper ràpides i compta amb una forta pujada final al Castell de Tona. En total més de 900 metres de desnivell positiu acumulat.

El guanyador d’aquesta primera edició va ser el taradellenc Albert Pujol, de l’equip CET L’Enclusa, que es va imposar amb un temps de 1 hora 47 minuts i 40 segons, a 7 minuts del segons classificat, el vigatà Xevi Vidal.

En aquesta primera edició hi van participar 152 atletes, entre els quals n’hi havia tres més de l’equip CET L’Enclusa; Alfons Morcillo que es va classificar en tretzè lloc amb un temps de 2 hores i 6 minuts; i Josep Moreno i Josep Sirisi, que es van classificar en les posicions 71 i 141, respectivament.