116 atletes, la majoria disfressats, van participar el dia 31 de desembre a la 5a Pujada Atlètica a L’Enclusa que per cinquè any consecutiu organitza el CET-L’Enclusa per acomiadar l’any d’una manera esportiva i divertida.

15-IMG_5367

Amb aquesta cinquena edició la cursa de Sant Silvestre es consolida com una de les múltiples ja tradicionals curses per acomiadar l’any.

La distància total de la cursa és d’uns 8 quilòmetres i el recorregut passa pel punt més alt del terme de Taradell, L’Enclusa. D’aquí li ve el nom de Pujada Atlètica a L’Enclusa.

El recorregut de la cursa va ser com el de les edicions passades: començava a la plaça de les Eres i seguia cap a la Codina, el Pujol, el Bou i les Cuines d’en Rocaguinarda, fins a arribar a L’Enclusa, el punt més alt del terme de Taradell. Després tornava de nou a la plaça de les Eres, passant per la Collada, Mansa i can Mascarell.

A partir de les 3 de la tarda dia 31 de desembre, els atletes disfressats van anar arribant a la plaça de les Eres per inscriure’s, ja que una de les condicions per participar-hi era anar disfressat o portar ben guarnida qualsevol part visible del cos, ja sigui amb objectes estrafolaris, perruques, bigotis, barrets o qualsevol cosa original. Cal destacar que cada any se supera l’anterior.

52-IMG_5826Es tracta d’una prova bàsicament festiva que no pretén incentivar la competitiva, però això no treu que un quants atletes s’esforcin per arribar els primers. En aquesta edició el primer a completar el recorregut  va ser Xevi Prims, seguit per Jonathan Mora i Joan Pallàs. En la cursa femenina la primera noia a arribar va ser la Montse Fernández que va entrar conjuntament amb la Susana Galan i una mica després la Laura Erra.

Pel que fa a la millor disfressa, es va optar per donar  un accèssit a Jordi Fonseca que lluïa una disfressa de pallasso i com ja comença a ser una mica de tradicional es va premiar Maria Font, que es va presentar amb una treballada disfressa de sirena.

Com l’any passat, es va tornar a fer una inscripció solidària de 3 euros i s’en va donar la meitat, a la Marató de TV3.

A l’arribada, per acomiadar l’any, es va convidar tots els participants a coca i cava.

 

Podeu veure més fotos seguint aquest Enllaç o bé a Taradell.com