Fem un repàs a la resta de curses d’octubre i novembre on han participat atletes del CEt-L’Enclusa.

• Cursa Vertical
2016-10-16-flyrunninglamolinafoto_sergi_colome

Albert Lapeira travessant la meta (Foto: Sergi Colomé)

El 16 d’octubre la Molina va acollir la primera cita de la Fly Running, un circuit de curses de descens vertical a alta velocitat només apte per a corredors sense vertigen. Els participants van haver d’afrontar un descens vertiginós de 3,9 quilòmetres i 720 metres de desnivell negatiu des de la zona de la Tossa d’Alp fins al llac.

La Fly Running La Molina va ser una prova piloto ideal per descobrir  les curses de  descens vertical. Va ser un avenç del que seran les Fly Running Series de 2017, per les quals aquesta encara no puntuava.

En aquesta prova hi va participar el corredor el CET-L’Enclusa, Albert Lapeira que no es va voler perdre aquest experiència i es va classificar en 14a posició d’entre els 43 atrevits i atrevides que hi van prendre part.

• Curses d’obstacles
2016-10-30-maoriracebarcelona

Jordi Mora i Albert Presegué (Foto: A. Presegué)

El 30 d’octubre a Santa Coloma de Gramanet es va celebrar la cursa d’obstacles Maori Race Barcelona amb un recorregut d’uns 7 quilòmetres i més de 25 obstacles, en la qual hi va participar Albert Presegué del CET-L’Enclusa que es va situar en 10a posició de la categoria Èlit d’entre els 64 classificats. En la cursa popular hi van participar cap a 600 corredors.

El 6 de novembre, Albert Presegué va participar a la prova Teodosio Xtreme disputada a Almendralejo (Extremadura). La cursa va tenir uns 7 quilòmetres de llargada i un 30 obstacles, però degut a la duresa de la prova  i de que a la categoria Èlit s’han de passar tots els obstacles, més del 90% dels participants, entre ells l’Albert, no es van poder classificar. Entre totes les categories, la prova va tenir uns 1.100 participants.

El 27 de novembre Albert Presegué va participar a la primera edició del Campionat d’Espanya de curses d’obstacles OCR que es va celebrar a Los Yebenes (Toledo), però a 50 metres de l’arribada no va poder continuar pel fet que va caure dos cops en una piscina d’aigua que estava gelada i que a més feia molt fred. En aquesta cursa també hi participava el taradellenc Jordi Mora el qual va aconseguir la segona posició en la seva categoria (40-49 anys).

• Maratons i mitges maratons
2016-10-29-polarcirclemarathonfoto_isabel_puig-1

Joan Llopart i Isabel Puig a la The Polar Circle Half Marathon (Foto: I. Puig)

El soci del CET, Joan Llopart ha seguit sumant maratons. El 29 d’octubre va participar a la marató The Polar Circle Marathon al petit poble de Kangerlussuaq a Groenlandia. Amb un temps de 5 hores i 7 minuts va completar els 42.195 quilòmetres de la cursa suportant un fred intens i en algun trams amb molt vent, perquè malgrat el dia va ser esplèndid amb mol sol, aquest no esclafava gens i la temperatura sempre va ser per sota els -13 graus. Es va situar-se en la posició 23 de la classificació masculina dels 84 participants.

L’endemà dia 30 d’octubre, Isabel Torrent  i Joan Llopart van participar a la mitja marató The Polar Circle Half Marathon de 21.097 quilòmetres, que es celebrava al mateix lloc que el dia abans la marató. Van estar molt satisfetes de poder acabar la cursa tot i que ho van fer per sobre de les 4 hores que era el temps màxim que donava l’organització. El fort fred i el vent que va fer, juntament amb la neu que havia caigut la nit abans dificultaven molt el córrer.

2016-11-12-100caldesfotocorrepelsquenopoden

Joan Llopart a la marató Corre pels que no poden (Foto: organització)

El 12 de novembre Joan Llopart va suma la seva 177 marató al participar a la prova de 42,5 quilòmetres de la cursa solidaria 100 km de CaldesCorre pels que no poden” celebrada a la Torre Marimón de Caldes de Montbui. Aquesta cursa té com a finalitat ajudar al col·lectiu El Cor de Caldes que és una associació de pares de nens discapacitats. Amb un temps de 4 hores 13 minuts es va classificar en 15a posició de la general i en la 10a dels veterans masculins.

El 20 de novembre, Jordi Pérez, del CET-L’Enclusa, va participar de la cursa Centúria Trail. La Centúria Trail consta de tres proves que en la part final totes elles recorren la Via Annia, que és la calçada romana que uneix des de fa 20 segles la vall de Camprodon amb la vall de Bianya.

2016-11-20-centuriafoto-dpfotografs

Jordi Pérez a la meta de la Centúria (Foto: dp fotògrafs)

Les proves són la Strava de 10 quilòmetres i  400 metres de desnivell positiu; la Ferreus de 23 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell positiu; i la Colossus de 38 quilòmetres i 2.300 metres de desnivell positiu en la qual va participar Jordi Pérez que amb un temps de 6 hores 37 minuts i 13 segons va entrar en 61a posició i es va classificar en 55è lloc de la categoria popular masculina.

La setmana anterior, el 13 de novembre, Jordi Pérez havia participat a la 25a edició de la  cursa Córrer per córrer de Manlleu, de 10 quilòmetres de recorregut, en la qual amb un temps de 44 minuts  va classificar-se en la posició 101.